När en kund klickar sig fram via en länk eller banner på din webbplats, gör din unika spårningskod att kunden endast är ansluten till ditt konto. Vi använder senaste-klick-cookies som är giltiga i 45 dagar.

För mer information om hur det här fungerar, kontakta oss.